AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanın yüzüne tükürmek

Kahve falında düşmanın yüzüne tükürmek

Kahve falında düşmanın yüzüne tükürmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, üçüncü gözünün açılacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanın yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda macera sizi çağırıyor olabilir.

Kahve falında düşmanın yüzüne tükürmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına yorulur.

Kahve falında düşmana tükürmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına yorulur.

Kahve falında düşmanına tükürmek yaşadığı yokluğun biteceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına işarettir.

Kahve falında birini yüzüne tükürmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün yüzüne tükürmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, o kapıyı kapatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocanın yüzüne tükürmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğin yüzüne tükürmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının yüzüne tükürmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir