AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanın yüzüne tükürmek

Kahve falında şeytanın yüzüne tükürmek

Kahve falında şeytanın yüzüne tükürmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, neşeli bir hayat süreceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytanın yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Farklılıkları belirtip yolunuza devam edin.

Kahve falında şeytanın yüzüne tükürmek geçineceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeytana tükürmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında şeytana tükürdüğünü görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne tükürmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, gönül sızılarının dineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun yüzüne tükürmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında insan yüzüne tükürmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına delalet eder.

Kahve falında annenin yüzüne tükürmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir