AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan yüzüne tükürmek

Kahve falında insan yüzüne tükürmek

Kahve falında insan yüzüne tükürmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine delalettir.

Kahve falında insan yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Tuhaf davranan kişilere yol göstermeye çalışmak zaman kaybı olabilir.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında insanın yüzüne tükürmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, zenginliğe işaret eder.

Kahve falında insan yüzüne tükürmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzüne tükürmek yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında birinin yüzüne tükürmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında yüzüne tükürmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, çıkmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanın yüzüne tükürmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, çok büyük hayır duaları alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir