AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin yüzüne tükürmek

Kahve falında annenin yüzüne tükürmek

Kahve falında annenin yüzüne tükürmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, borçlarının kapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Gurup aktivitelerinde faal görev almak veya organizasyonları üstlenmek gibi şeylerden kaçınmalısınız.

Kahve falında annesinin yüzüne tükürmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin yüzüne tükürmek kazancının katbekat artacağına, istediği noktalara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzüne tükürmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne tükürdüğünü görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının yüzüne tükürmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzüme tükürdüğünü görmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yüzüne tükürmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, geçineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir