AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin yüzünde yara görmek

Kahve falında eşinin yüzünde yara görmek

Kahve falında eşinin yüzünde yara görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına inanılır.

Kahve falında eşinin yüzünde yara gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Kahve falında eşinin yüzünde yara görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, yeni bir ev alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünde yara görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin yüzünde yaralar görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünün yara içinde olduğunu görmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğin yüzünde yara görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına delalettir.

Kahve falında yüzün yara olduğunu görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde kırmızı yaralar görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, belli bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında çocuğun yüzünde yara görmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir