AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun yüzünde yara görmek

Kahve falında çocuğun yüzünde yara görmek

Kahve falında çocuğun yüzünde yara görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, makam ve rızık sağlayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğun yüzünde yara gördüyseniz:

  • Kafanızın karışık olması istikrarsız bir profil çizmenize neden olabilir.

Kahve falında çocuğunun yüzünde yara görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun yüzünde yara görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına yorulur.

Kahve falında annenin yüzünde yara görmek yaralarına da merhem olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde büyük yaralar görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde yara izleri görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünde yara görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünde yara görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü yara görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir