AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde kırmızı yaralar görmek

Kahve falında yüzünde kırmızı yaralar görmek

Kahve falında yüzünde kırmızı yaralar görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde kırmızı yaralar gördüyseniz:

  • Belli başlı hedeflerinize ulaşabilmenize faydası dokunabilecek beklenmedik gelişmeler veya faydalı durumlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında yüzünde kırmızı yaralar görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzünde yaralar görmek işlerin bir anda azalacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü yaralar içinde görmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzünde yara çıktığını görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kendi yüzünü yara içinde görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında eli yüzü yara görmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde büyük yaralar görmek falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde yaralar çıktığını görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir