AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin yüzünde yara görmek

Kahve falında bebeğin yüzünde yara görmek

Kahve falında bebeğin yüzünde yara görmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, müjdeli haberler alacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, hayata küseceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin yüzünde yara gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında bebeğin yüzünde yara görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına inanılır.

Kahve falında yüzü yaralanmak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin yüzünde yara görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde yara olduğunu görmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına inanılır.

Kahve falında çocuğun yüzünde yara görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde büyük yaralar görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına inanılır.

Kahve falında kızının yüzünde yara görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü yara görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir