AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünde yaralar görmek

Kahve falında birinin yüzünde yaralar görmek

Kahve falında birinin yüzünde yaralar görmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, işten yana şansının açık olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, büyük başarılar kazanılacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzünde yaralar gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil herşeyde savurgan olabilirsiniz.

Kahve falında yüzünü yara bere içinde görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünün yaralandığını görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünü yaralar içinde görmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzümde yara görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının yüzünde yara görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında kendi yüzünde yara görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde büyük yaralar görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünde yara görmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir