AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün yara içinde olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün yara içinde olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün yara içinde olduğunu görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında yüzünün yara içinde olduğunu gördüyseniz:

  • Artan çekiciliğiniz çevrenizdekilerin gözünü kamaştırabilir, iş veya aşk sebebiyle yapılan seyahatlerden türlü yararlar sağlanarak dönülebilir.

Kahve falında yüzünü yara bere içinde görmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünü yara içinde görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü yara içinde görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, arzuların gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünün yara içinde olduğunu görmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine inanılır.

Kahve falında kendi yüzünü yara içinde görmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünü yara içinde görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü yaralar içinde görmek rakiplerin oyununa gelineceğine, iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının yüzünde yaralar görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir