AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin yüzünde yara görmek

Kahve falında ölmüş birinin yüzünde yara görmek

Kahve falında ölmüş birinin yüzünde yara görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünde yara gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konularda istediğiniz katılımı sağlamakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yüzünde bıçak yarası görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına inanılır.

Kahve falında yüzünü yara görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine delalettir.

Kahve falında yüzünü yara bere içinde görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin yüzünde yara görmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yüzümde yara görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünün yara içinde olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde yara izi görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının yüzünde yara görmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir