AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzün yara olduğunu görmek

Kahve falında yüzün yara olduğunu görmek

Kahve falında yüzün yara olduğunu görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında yüzün yara olduğunu gördüyseniz:

  • Belli kararlar verilmesi şart olabilir.

Kahve falında yüzünün yara olmasını görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kızının yüzünde yara görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına delalet eder.

Kahve falında yüzü yaralanmak iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzünde yara görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünün yara olduğunu görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzün yara olduğunu görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına delalettir.

Kahve falında yüzümde yara görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında yüzü yara olmak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir