AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin tırnağını kesmek

Kahve falında eşinin tırnağını kesmek

Kahve falında eşinin tırnağını kesmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, çok kötü hissedileceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine işarettir.

Kahve falında eşinin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ekonomik başlıkları ilgilendiren konularda uzlaşmacı olmanız da fayda var.

Kahve falında eşinin tırnağını kesmek unvan sahibi olacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli tırnak kesmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında bir başkasının tırnağını kesmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa tırnak kesmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç ve tırnak kesmek garanti olacak bir yer edineceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının ayak tırnağını kesmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine delalet eder.

Kahve falında derinden tırnak kesmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir