AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa tırnak kesmek

Kahve falında kısa tırnak kesmek

Kahve falında kısa tırnak kesmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kısa tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızla beraber olup, aktif olacağınız organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.

Kahve falında kısa tırnak kesmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnaklarını kısa görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında tırnak kısaltmak iyi şeyler yaşayacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kısa tırnak görmek manevi olarak huzur içinde olacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnakları kısa görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, işlerin de yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında tırnaklarının kısa olduğunu görmek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun saçı kısa kesmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında saçı kısa kesmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir