AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının tırnağını kesmek

Kahve falında bir başkasının tırnağını kesmek

Kahve falında bir başkasının tırnağını kesmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında bir başkasının tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Zor bir karar almanız gerekebilir.

Kahve falında ölünün tırnak kesmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından tırnağı kesmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında tırnakları derin kesmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında el tırnağını kesmek düşmanlarını bile affedeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide tırnak kesmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında bebeğin tırnağını kesmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bir başkasının tırnağını kesmek düşmanların çok üzüleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında şeytan tırnağı kesmek hayatın pahalılaşmasına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir