AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayak tırnağını kesmek

Kahve falında başkasının ayak tırnağını kesmek

Kahve falında başkasının ayak tırnağını kesmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayak tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Hep onların aramasını beklemeyin.

Kahve falında el ve ayak tırnaklarını kesmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, güzel haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnak kesmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında ayak tırnağını kesmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ayak tırnaklarını kesmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağının kesmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayak tırnaklarını kesmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnağı kesmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir