AnaSayfa / Genel / Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize ulaşmak için doğru kişilerle iletişim halindesiniz.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında ayak baş parmağı tırnağı görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında baş parmağını kesmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak baş parmağını kesmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına delalettir.

Kahve falında baş parmağı kesmek rızkının sonsuz olacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında sol baş parmağını kesmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına inanılır.

Kahve falında el ve ayak tırnaklarını kesmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir