AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç ve tırnak kesmek

Kahve falında saç ve tırnak kesmek

Kahve falında saç ve tırnak kesmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında saç ve tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Yolculuklar esnasında bazı konularda vizyonunuzu geliştirebilirsiniz.

Kahve falında saç ve tırnak kesmek kazancının çok daha fazla olacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının ayak tırnağını kesmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, rızkının sonsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında bir çocuğun tırnağını kesmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun tırnak kesmek psikolojik sorunların geride kalacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına işaret eder.

Kahve falında babanın tırnaklarını kesmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına yorulur.

Kahve falında tırnağı kesmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun tırnağını kesmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında makasla tırnak kesmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir