AnaSayfa / Genel / Kahve falında derinden tırnak kesmek

Kahve falında derinden tırnak kesmek

Kahve falında derinden tırnak kesmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında derinden tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Kendinden çok fazla emin olmamasına rağmen size bazı önerilerde bulunan kişiler olabilir.

Kahve falında tırnağı derinden kesmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derinden tırnak kesmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında ölen birinin tırnağını kesmek kısmetlerinin de kapanacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına delalettir.

Kahve falında kirli tırnak kesmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin tırnaklarını kesmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el tırnaklarını kesmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine işaret eder.

Kahve falında kızının tırnağını kesmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun tırnağını kesmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir