AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli tırnak kesmek

Kahve falında kirli tırnak kesmek

Kahve falında kirli tırnak kesmek vefakar bir insan olunacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, zorluklarının son bulacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Bazılarınız ilk bakışta olumsuz gibi gözüken veya hoş karşılanmayan bir ilişkinin içine girecekler.

Kahve falında kirli tırnak kesmek hayatın yoluna gireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına işarettir.

Kahve falında tırnak kiri temizlemek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun ve kirli tırnak görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında tırnakta kir görmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnak içinde kir görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli tırnak görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına yorulur.

Kahve falında tırnak kiri görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine alamet eder.

Kahve falında tırnağını kirli görmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir