AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin sırtında yara görmek

Kahve falında eşinin sırtında yara görmek

Kahve falında eşinin sırtında yara görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin sırtında yara gördüyseniz:

  • Garip kimseler sizin beğeninizi çekebilirler.

Kahve falında eşinin sırtında yara görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında başkasının sırtında yara görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sırtta yara görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında sırtının yara olduğunu görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırttan yaralanmak maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, yeni bir ev alınacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla sırtından yaralanmak yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine delalet eder.

Kahve falında sırtında bıçak yarası görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün sırtında yara görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir