AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtta yara görmek

Kahve falında sırtta yara görmek

Kahve falında sırtta yara görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, hayırlı bir yola girileceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına delalet eder.

Kahve falında sırtta yara gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının sırtında yara görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtta yaralar görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, tabiri caizse can bulacağına delalettir.

Kahve falında sırtta yara görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün sırtında yara görmek bolluk içinde yaşamaya, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında sırt yara görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırttan yaralanmak düşman malından yemeye, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun sırtında yara görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında sırtından bıçakla yaralanmak başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir