AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla sırtından yaralanmak

Kahve falında silahla sırtından yaralanmak

Kahve falında silahla sırtından yaralanmak sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, epey bir zarara uğrayacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında silahla sırtından yaralanmak gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden veya acele hareket etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında silahla sırtından yaralanmak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine inanılır.

Kahve falında sırtında yara görmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının sırtında yara görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtından yaralandığını görmek güzel ve doğru işler yapacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının sırtında yara görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurşunla sırtından yaralanmak yaşamına farklı bir yön vereceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtı yara görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına delalettir.

Kahve falında sırt yarası görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir