AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün sırtında yara görmek

Kahve falında ölünün sırtında yara görmek

Kahve falında ölünün sırtında yara görmek bolluk ve bereket göreceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına işarettir.

Kahve falında ölünün sırtında yara gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında ölünün sırtında yara görmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, tüm kederinin uçup gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtımda yara görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında sırtı yara görmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin sırtında yara görmek ailesini utandırmayacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtının yara olduğunu görmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtından yaralanmak kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun sırtında yara görmek elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sırtında yara görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir