AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırttan yaralanmak

Kahve falında sırttan yaralanmak

Kahve falında sırttan yaralanmak stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında sırttan yaralanmak gördüyseniz:

  • Olaylar sizin hesapladığınız doğrultuda gelişecekler.

Kahve falında sırtından yara görmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırt yarası görmek kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtımda yara görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün sırtında yara görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında sırtta yaralar görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına alamet eder.

Kahve falında sırtından bıçakla yaralanmak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının sırtında yara görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtının yara olduğunu görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, sorunlarını unutacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir