AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtının yara olduğunu görmek

Kahve falında sırtının yara olduğunu görmek

Kahve falında sırtının yara olduğunu görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında sırtının yara olduğunu gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği olasıdır.

Kahve falında sırtta yara görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine delalettir.

Kahve falında sırttan yaralanmak her açıdan farklılıklar olacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine işarettir.

Kahve falında eşinin sırtında yara görmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında sırtının yara olduğunu görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına delalettir.

Kahve falında sırt yarası görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla sırtından yaralanmak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya işaret etmektedir.

Kahve falında sırt yara görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına delalettir.

Kahve falında sırtında yara olduğunu görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, aksiliklerin son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir