AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında bıçak yarası görmek

Kahve falında sırtında bıçak yarası görmek

Kahve falında sırtında bıçak yarası görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendisiyle övüneceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, elinin darlık içinde kalacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında sırtında bıçak yarası gördüyseniz:

  • Ev içinde olumsuz konuşmalar geçebilir, aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Kahve falında sırtından bıçakla yaralanmak yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında bıçak yarası görmek tüm keyfinin kaçacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ölünün sırtında yara görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında sırtımda yara görmek ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine işarettir.

Kahve falında kurşunla sırtından yaralanmak işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırt yara görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında yara görmek aydınlığa çıkılacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının sırtında yara görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, sıkıntının günden güne artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir