AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sırtında yara görmek

Kahve falında başkasının sırtında yara görmek

Kahve falında başkasının sırtında yara görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, çok büyük adımlar atacağına, onu doyasıya yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının sırtında yara gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şanslı olmakla beraber karşı cinsi istismar etmeye eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında sırtı yara görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtta yaralar görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtından yara görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, günah işlemekten korunacağına işarettir.

Kahve falında sırtından bıçakla yaralanmak onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında sırtta yara görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun sırtında yara görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında sırtında kırmızı yara görmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında silahla sırtından yaralanmak anne babayla ters düşüleceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir