AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında eşinin silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında eşinin silahla vurulduğunu görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Merak ettiğiniz ya da ilgi alanınıza giren konularda elinize geçen bilgileri veya haberleri en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında eşinin silahla vurulduğunu görmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, kafasına göre birini bulacağına inanılır.

Kahve falında ayaktan silahla vurulmak azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla vurulmak ve ölmemek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacaktan silahla vurulmak üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının silahla vurulduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, yükünün azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi silahıyla vurulmak aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında silahla alnından vurulmak boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendinin silahla vurulduğunu görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir