AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla vurulmak ve ölmemek

Kahve falında silahla vurulmak ve ölmemek

Kahve falında silahla vurulmak ve ölmemek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, aç kalacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine delalettir.

Kahve falında silahla vurulmak ve ölmemek gördüyseniz:

  • Belli istek, ihtiyaç ya da taleplerinizi net şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında silahla vurulduğu görmek kişinin her işi severek yapacağına, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında silahla kafadan vurulmak işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla omuzundan vurulmak yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla omuzdan vurulmak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, anlaşmazlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silah tarafından vurulmak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına işarettir.

Kahve falında taramalı silahla vurulmak pek çok kişiye yanında iş vereceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine alamet eder.

Kahve falında silahla omzundan vurulduğunu görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında silahla vurulmak ölmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir