AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla alnından vurulmak

Kahve falında silahla alnından vurulmak

Kahve falında silahla alnından vurulmak ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, işlerin yavaşlayacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, büyük bir projeye girileceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında silahla alnından vurulmak gördüyseniz:

  • Hassas bir konuyla ya da durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında silahla alnından vurulmak malının, parasının ve makamının artacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alnından silahla vurulmak kendisi ile baş başa kalacağına, işte başarılı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında alnından vurulmak ruhani önderlik yapacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına delalettir.

Kahve falında alnından vurulduğunu görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına inanılır.

Kahve falında birinin alnından vurulduğunu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında alnına silah dayandığını görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, kafasının rahat olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alnına silah dayamak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına rivayet eder.

Kahve falında silah almaya gitmek ticarete adım atacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir