AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi silahıyla vurulmak

Kahve falında kendi silahıyla vurulmak

Kahve falında kendi silahıyla vurulmak kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi silahıyla vurulmak gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizi sürdürebilmek için fazla gayret ettiğinizi düşünebilirsiniz.

Kahve falında silahla kulağından vurulmak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak silahla vurulmak hayatının bu sayede güzelleşeceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmak kovalanmak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla boynundan vurulmak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin silahla vurulduğunu görmek zor zamanların biteceğine, bir sıkıntıya girmeye işaret etmektedir.

Kahve falında kurusıkı silahla vurulmak konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayaktan silahla vurulmak hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında silahla belinden vurulduğunu görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir