AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinin silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında kendinin silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında kendinin silahla vurulduğunu görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hayatının iyileşeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında kendinin silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Sorunlardan sadece kaçınılmaz değişimleri kabul ederek fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Kahve falında biri tarafından silahla vurulmak endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine inanılır.

Kahve falında birisi tarafından silahla vurulmak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmak kaçmak büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında bacağından silahla vurulduğunu görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omzundan silahla vurulmak hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının silahla vurulduğunu görmek sorunların aşılacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında baştan silahla vurulmak zaman zaman kişiyi ezeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kolundan silahla vurulmak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir