AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının silahla vurulduğunu görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Sizin için en iyi sonuçları verecek şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında arkadaşının silahla vurulduğunu görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kendi silahıyla vurulmak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silah tarafından vurulmak sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafadan silahla vurulmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsünden silahla vurulmak yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına alamet eder.

Kahve falında silahla başkasının vurulduğunu görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına alamet eder.

Kahve falında silahla vurulmak ölmemek yeni bir ortama gireceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına delalettir.

Kahve falında eşinin silahla vurulduğunu görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir