AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaktan silahla vurulmak

Kahve falında bacaktan silahla vurulmak

Kahve falında bacaktan silahla vurulmak helal lokmalar yiyeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, bazı kayıplar olabileceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaktan silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Yine aynı Astrolojik etkiler nedeniyle üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle, iyi anlaşıp, onlardan istediğinizi alabilirsiniz.

Kahve falında bacağından silahla vurulduğunu görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında bacaktan silahla vurulmak aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla bacağından vurulmak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına yorulur.

Kahve falında bacağından silahla vurulmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, kendisini işine veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaktan iğne vurulduğunu görmek geleceğinin de çok parlak olacağına, beddua ve ah alacağına yorulur.

Kahve falında kurşunla bacağından vurulmak çözümlere kavuşacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağına iğne vurulmak çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına delalettir.

Kahve falında bacaktan vurulmak hayallerinin gerçek olacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir