AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaktan silahla vurulmak

Kahve falında ayaktan silahla vurulmak

Kahve falında ayaktan silahla vurulmak kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaktan silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Yapılan hareketlere bir şekilde tepki vermeniz gerekebilir.

Kahve falında ayaktan silahla vurulmak yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında sağ ayaktan vurulmak yaralayacağına ve küstüreceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaktan iğne vurulmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurşunla ayaktan vurulmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında ayaktan iğne vurulduğunu görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında sol ayaktan vurulmak kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine işaret eder.

Kahve falında ayaktan vurulduğunu görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir