AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin sakalının uzadığını görmek

Kahve falında eşinin sakalının uzadığını görmek

Kahve falında eşinin sakalının uzadığını görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin sakalının uzadığını gördüyseniz:

  • Hayatınızda yenilenen alanlar bir takım ev veya aileyle ilgili sıkıntıları da sonlandırabilir.

Kahve falında eşinin sakalının uzadığını görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına işarettir.

Kahve falında saç ve sakalın uzadığını görmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin sakalının uzadığını görmek çıkış yolları bulacağına, bolluğun ve verimin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçı sakalı uzamak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında sakalını uzadığını görmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına rivayet eder.

Kahve falında sakalı uzamak daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakal uzamak bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kocasının sakalının uzadığını görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, nimet ve berekete ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir