AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakal uzamak

Kahve falında sakal uzamak

Kahve falında sakal uzamak zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakal uzamak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercihte bulunma durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sakalı uzamak aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine delalet eder.

Kahve falında kocasının sakalının uzadığını görmek sağlıklı bir kişi olmaya, maddi olarak zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakal uzamak içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin sakalının uzadığını görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saç ve sakalın uzadığını görmek hane içine ay doğacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakalını uzadığını görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçı sakalı uzamak daima önüne bakacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında birinin sakalının uzadığını görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir