AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının sakalının uzadığını görmek

Kahve falında kocasının sakalının uzadığını görmek

Kahve falında kocasının sakalının uzadığını görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, elinin dara düşmeyeceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının sakalının uzadığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin veya tanınmanın zamanıdır.

Kahve falında kocasının sakalının uzadığını görmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına yorulur.

Kahve falında saçı sakalı uzamak İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında sakalı uzamak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin sakalının uzadığını görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sakalını uzadığını görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında birinin sakalının uzadığını görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sakal uzamak girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında saç ve sakalın uzadığını görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir