AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakalı uzamak

Kahve falında sakalı uzamak

Kahve falında sakalı uzamak gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işarettir.

Kahve falında sakalı uzamak gördüyseniz:

  • Maddi başlılklar altında incelenebilecek her konu birbirine karışabilir.

Kahve falında saç ve sakalın uzadığını görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının sakalının uzadığını görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine işarettir.

Kahve falında eşinin sakalının uzadığını görmek daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sakalını uzadığını görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçı sakalı uzamak borcunu ödeyeceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında sakalı uzamak hem de sevdiklerinin olacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakal uzamak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sakalının uzadığını görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir