AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sakalının uzadığını görmek

Kahve falında birinin sakalının uzadığını görmek

Kahve falında birinin sakalının uzadığını görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında birinin sakalının uzadığını gördüyseniz:

  • Yapacağınız konuşmalar birlikte hareket ettiğiniz ya da çalıştığınız kişilerin neler beklediğini daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında eşinin sakalının uzadığını görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sakalının uzadığını görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakal uzamak çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına yorulur.

Kahve falında saçı sakalı uzamak üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, tüm parasını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç ve sakalın uzadığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, nice noksanlık içinde olduğuna delalet eder.

Kahve falında sakalını uzadığını görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının sakalının uzadığını görmek kalp kıracağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakalı uzamak maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir