AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç ve sakalın uzadığını görmek

Kahve falında saç ve sakalın uzadığını görmek

Kahve falında saç ve sakalın uzadığını görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında saç ve sakalın uzadığını gördüyseniz:

  • Geleceğiniz açısından istikrar yakalamak için daha az harcamalısınız.

Kahve falında saçı sakalı uzamak hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç ve sakalın uzadığını görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin sakalının uzadığını görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sakalının uzadığını görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının sakalının uzadığını görmek bol rızık sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sakalı uzamak yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakalını uzadığını görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sakal uzamak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, yarınlara bakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir