AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı sakalı uzamak

Kahve falında saçı sakalı uzamak

Kahve falında saçı sakalı uzamak sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, ailesini hem gururlandıracağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçı sakalı uzamak gördüyseniz:

  • Biraz gerçekçi olun.

Kahve falında saç ve sakalın uzadığını görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında saçı sakalı uzamak kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin sakalının uzadığını görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakal uzamak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, saygınlık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasının sakalının uzadığını görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sakalını uzadığını görmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakalı uzamak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin sakalının uzadığını görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir