AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakalını uzadığını görmek

Kahve falında sakalını uzadığını görmek

Kahve falında sakalını uzadığını görmek kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında sakalını uzadığını gördüyseniz:

  • Karşı taraftan beklediğiniz şekilde davranmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sakalını uzadığını görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kocasının sakalının uzadığını görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin sakalının uzadığını görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, yalan söylemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç ve sakalın uzadığını görmek hem amaçlarına nail olamayacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine yorulur.

Kahve falında sakalı uzamak bununla birlikte işlerin boş verileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında saçı sakalı uzamak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sakalının uzadığını görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sakal uzamak güzel bir hayat süreceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir