AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin sakalını kesmek

Kahve falında eşinin sakalını kesmek

Kahve falında eşinin sakalını kesmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin sakalını kesmek gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almak istiyorsanız bazı konularda bilgi edinmeniz veya bazı yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekebilir.

Kahve falında eşinin sakalını kesmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında saçını sakalını kesmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine işarettir.

Kahve falında sakal kesmek işlerinde aksama olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret eder.

Kahve falında bıyık sakal kesmek insan sevindireceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sakalını yarım kesmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına inanılır.

Kahve falında sakal traşı olurken yüzünü kesmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakallarını kesmek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında sakal traş olurken yüzünü kesmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir