AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakalını yarım kesmek

Kahve falında sakalını yarım kesmek

Kahve falında sakalını yarım kesmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakalını yarım kesmek gördüyseniz:

  • Birden fazla işi aynı anda yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında sakalı yarım kesmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakalını yarım kesmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yarım sakal görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sakalını kesmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakalın yarısını kesmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç ve sakal kesmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bıyık sakal kesmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına işaret eder.

Kahve falında sakal kesmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir