AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını sakalını kesmek

Kahve falında saçını sakalını kesmek

Kahve falında saçını sakalını kesmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, işinde uzmanlaşacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine işaret eder.

Kahve falında saçını sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı dile getirmeniz durumunda özel hayatınızda ilişkileriniz gelişebilir.

Kahve falında saç sakal kesmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, malını ve parasını sağlama alacağına tabir olunur.

Kahve falında saç ve sakal kesmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını sakalını kesmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında sakal ve saç kesmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç ve sakalını kesmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıyık sakal kesmek sağlığını da kaybedeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına tabir olunur.

Kahve falında sakal kesmek veya tümüyle gidermek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin sakalını kesmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir