AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakal kesmek

Kahve falında sakal kesmek

Kahve falında sakal kesmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakal kesmek gördüyseniz:

  • Bırakın herkes her şeyi kendi bildiği gibi yapsın.

Kahve falında kendi sakalını kesmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin sakalını kesmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının sakalını kesmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında yanlışlıkla sakal kesmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında sakal ve saç kesmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, büyük bir ikilemde kalacağına işarettir.

Kahve falında sakali kesmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında saç sakal kesmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında jiletle sakal kesmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir