AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakal traşı olurken yüzünü kesmek

Kahve falında sakal traşı olurken yüzünü kesmek

Kahve falında sakal traşı olurken yüzünü kesmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında sakal traşı olurken yüzünü kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tam olarak ne yapacağınızı bilmiyorsanız veya bazı konuları isteyip istemediğiniz noktasında tereddütleriniz varsa, iç sesinize kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında sakal traş olurken yüzünü kesmek işinde çok büyük bereket göreceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine rivayet eder.

Kahve falında sakal traşı olurken yüzünü kesmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında traş olurken yüzünü kesmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, kendini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini sakal traşı olurken görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini sakal traşı olurken görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü traş olurken görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına delalettir.

Kahve falında ameliyat olurken görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasını tıraş olurken görmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir