AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyık sakal kesmek

Kahve falında bıyık sakal kesmek

Kahve falında bıyık sakal kesmek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, kazancının azalacağına, fikirlerinin can bulacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bıyık sakal kesmek gördüyseniz:

  • Olan biten gelişmeleri anlamakta zorlanabilir veya olaylar karşısında şaşırabilirsiniz.

Kahve falında bıyık sakal kesmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakal ve bıyık kesmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında sakal bıyık kesmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında kadında sakal bıyık görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında sakal ve bıyık çıktığını görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sakallı bıyıklı kadın görmek tatsız sözlerin de unutulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sakallı bıyıklı bebek görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında kadını bıyıklı sakal görmek elinin kolunun bağlanacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir